Groeien op Instagram was nog nooit zo makkelijk!

 

Meer trouwe volgers die liken, commenten en niet kunnen wachten zaken met je te doen!

Meer volgers

Zorg voor een stroom aan nieuwe geïnteresseerde volgers.

Meer interactie

Zorg voor een goede connectie met je volgers die liken, commenten en sharen.

Meer output

Verspil nooit meer te veel tijd door middel van templates en post formats.

Laat jij nu ook zo veel potentie liggen?

Instagram is de laatste jaren ontploft in populariteit. Ondertussen zijn er meer dan 1,2 biljard maandelijks actieve gebruikers. Waaronder ook veel ondernemers met duizenden volgers. Zij gebruiken Instagram om de aandacht te trekken van soms wel miljoenen geïnteresseerde gebruikers. Ik hoor je al denken: “waarom krijg ik dan maar 14 likes?” Soms lijkt het of je met hagel aan het schieten bent in de hoop dat iemand je gaat volgen. Dat je hier nog een klant uit krijgt ook, is meer een droom dan realiteit.

 

Door de jaren heen heb ik honderden ondernemers geholpen om hun Instagram naar een hoger niveau te tillen. Niet door kleine trucjes of hacks, maar door goede strategieën en systemen die ervoor zorgen dat jij als ondernemer nooit meer tijd verspilt aan uitzichtloos posten op Instagram. Door tactisch de goede content te posten, levert dit volgers, likes en uiteindelijk klanten op voor jouw onderneming. Van je Instagram-account maken we een krachtige marketingmachine die maandelijks nieuwe klanten binnensleept!

Stel je voor: jij hebt vertrouwen in jouw marketingstrategie, je ziet echte zinvolle groei en bezoekers worden moeiteloos in fans of klanten omgezet!

Maak van jouw Instagram een marketingmachine

Het grote geheim zit hem niet in de trucjes of hacks, maar in de goed doordachte moves die resultaten opleveren. Door de Social Deep Dive cursus leer je precies wat en wanneer je moet posten om zoveel mogelijk van je klanten te bereiken. Ook leer je hoe je een goede content flow opzet zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over wat je kan posten. Naast de videocursus krijg je ook toegang tot een besloten community van gedreven ondernemers waar je altijd terecht kunt voor inspiratie, motivatie en antwoorden op al je vragen. Mocht je een specifieke vraag hebben, dan kun je altijd aanschuiven bij een van de wekelijkse livesessies om antwoord te krijgen van een van onze Instagram experts.

Ontdek het geheim van succesvolle Instagram marketing!

Meer volgers

Zorg voor een stroom aan nieuwe geïnteresseerde volgers.

Meer interactie

Meer interactie (engagement) zorgt voor een goede connectie met je volgers die liken, commenten en sharen.

Optimaliseer jouw account

Instagram geeft een aantal mogelijkheden om gevonden te worden, maar veel mensen laten deze kansen onbenut. Richt je account zo in dat je wekelijks honderden paginabezoekers krijgt.

Algoritme van Instagram

Het algoritme bepaalt wat je volgers wel en niet zien. Wat is het algoritme precies? En hoe laat je het in jouw voordeel werken?

Hashtags

Ontdek de kracht van hashtags en stel een set hashtags samen die ervoor zorgen dat al je posts door honderden mensen wordt bekeken.

Content creatie

Wat moet ik posten? Na de cursus is dit geen vraag meer en heb je een berg aan ideeën liggen.

Content flow

Verspil je tijd niet meer en creëer posts door middel van templates en formats.

Instagram analytics

Maak gebruik van een krachtige tool die statistieken van Instagram bijhoudt. Hoe je die statistieken uitleest en er nuttige informatie uithaalt, leer je tijdens de cursus.

Targeting

Leer wie je echt wilt bereiken en richt je account op hun behoeftes.

Instagram deep dive cursus en community

 Kan jouw Instagram-account een boost gebruiken?

Wil je meer leads, klanten en omzet uit je Instagram halen?

 Ben je klaar om een constante stroom aan volgers te krijgen?

Pro Lifetime Membership

97

Eenmalig!
  • Alle cursus videos
  • Toegang tot community
  • Wekelijkse live groeps coaching
  • Instagram deep dive werkboek
  • Voor altijd toegang
  • 1 op 1 coaching calls
Krijg nu toegang

Online leeromgeving

Meer dan 5 uur aan frisse en duidelijke instructievideo’s die jou leren Instagram te domineren!

Gesloten community

Krijg toegang tot een besloten community van gedreven ondernemers die net als jij meer uit hun Instagram willen halen. Wissel strategieën uit en help elkaar groeien.

Wekelijkse live videosessies

Elke week kun jij je strategieën bespreken en persoonlijke vragen stellen.
Danielle@mrgreenwords

Door de Instagram deep dive cursus hebben we binnen een paar weken meer dan duizend lokale volgers te verzamelen op ons zakelijk Instagram-account. Super waardevol!

Jantine@cibapvakschool

Laurence neemt je mee in de wereld van het bedrijfsmatig beheren van Instagram. Vanuit zijn eigen ervaringen komt hij met voorbeelden die tot de verbeelding spreken.

Jacco@groothuisbouw

Als je de Instagram deep dive cursus hebt gevolgd, heb je alle benodigde informatie om je account op de juiste manier op te zetten en te laten groeien. Hij komt met goede bruikbare tips en strategieën!

Heleen@heleendulix

De Instagram deep dive cursus is heel laagdrempelig, het is voor iedereen relevant! Ook als je net begint op Instagram. Het heeft mij echt een goede fundering gegeven.

Start direct met de
Instagram deep dive cursus!

Direct toegang!