Notion

Tijdens de cursus hoor en zie je ‘Notion’ vaak langs komen. Notion is een alles-in-1 werkruimte voor het maken van aantekeningen, to-do lijstjes en agenda’s. Tijdens de cursus wordt dit de to-go plek voor het invullen van opdrachten en het maken van aantekeningen.

Op deze pagina leer je hoe je de Instagram deep dive template kan dupliceren en zelf in kan zetten.

Stap 1: Een notion-account aanmaken

Om de template te gebruiken is het belangrijk dat je eerst zelf een notion-account aanmaakt. Dit is geheel gratis en kan via de knop hieronder. Zodra je een account hebt, kun je de Instagram template zelf opslaan en bewerken. Notion een fijne tool om mee te werken en het zal zeker nog vaker van pas gaan komen.

Een Notion account aanmaken

Stap 2: De template pagina openen

Speciaal voor de Instagram deep dive cursus hebben we een template gemaakt met een aantal pagina’s die je gedurende de training zelf in kunt vullen. Deze informatie kun je later nog vaak gebruiken voor het beheren van je Instagram-pagina.

Krijg toegang tot het notion template via de knop hier onder.

Open de template pagina

Stap 3: De template pagina kopiëren

Zodra je de template geopend hebt, zul je zien dat je zelf nog niks aan kunt passen. Om dat te kunnen doen moet je de pagina eerst dupliceren. Als de pagina gedupliceerd is, komt die op ons eigen notion-account te staan en kan de template zo ingevuld en ingedeeld worden zoals we zelf willen.

Boven in het scherm kan je de template pagina dupliceren naar je eigen notion-account.

Stap 4: De template pagina als favoriet instellen

Om de template makkelijk terug te vinden, is het slim om deze als favoriet in te stellen. Dit kan via de knop recht boven in het scherm als je de template pagina geopend hebt.